Aleysa

iklil

El hâsilü lil-kalbi
İlk başlarda tam iletişim sağlayamasakta sonrası güzel bir abla kardeş olduk diye düşünüyorum :: :evet:Eğlenceli tavırları ile kendini unutturmayan unutmaya kalkarsan mutlaka birşey yazan cana yakın güleryüzlü biri loresima seviliyorsun canım iyki buradasın :: :kalp2::gul2:

Cindy

♥ Nâr-ı Aşk ♥ ,
LoReSiMa Canım Benim Seni Nasıl Anlatsam ki, Çok Muhabbetimiz Olmadı, Sende Çok Fazla Online Değilsin Ama Foruma Her Gelişinde Yüzlere Tebessüm Oluyorsun, Farklı Bi Sinerji Var Sende, Muhabbetini Çok Beğeniyorum, Espirili ve Güler Yüzlü Birisin, Rabbim Selamet Versin Canım, Yüzün Hep Gülsün İnşaAllah :kalp2: ::

SevgiForum

#Evdekal
Kendisinden emin duruşu farklı kültürel bilgisi ve sevecen yapısı ile forumdaki herkesin sevgisini ve saygısını kazanmış, benimde takdir ettiğim üyelerimizden birisi.
Her şey gönlünce olsun Aleysa.

sıgınak

Banned Users
Sanki içimdeki yaramaz çocuğun dişi versiyonu sensin :D
Bende nisan yağmurları sende mevsimlik kokular, annenin küçük kanaviçe sandığında sakladığı kokular gibi ömürlüktür bazı kokular..

Öyle değerlisin ki içip içip sizin evin önene gelesim var :D :p

Bunu yazmazsam içim şişecekti :D

Beste

, Kün Fe Yekün
Sevgiforum'un sevimlisi benim gözüm'de
şakalaşabiliyorum Sevgili Aleysa'la :cicikız: seviliyorsun :gulucuk3: bunu unutma : )

Kanarya

1907
Herne kadar tanımasamda herşey gönlünüzce olsun dualarımla buda benden size ufak bir armağan olsun çok değerli dostum saygılar...:hi: