Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk başlarda tam iletişim sağlayamasakta sonrası güzel bir abla kardeş olduk diye düşünüyorum :evet:Eğlenceli tavırları ile kendini unutturmayan unutmaya kalkarsan mutlaka birşey yazan cana yakın güleryüzlü biri loresima seviliyorsun canım iyki buradasın
LoReSiMa Canım Benim Seni Nasıl Anlatsam ki, Çok Muhabbetimiz Olmadı, Sende Çok Fazla Online Değilsin Ama Foruma Her Gelişinde Yüzlere Tebessüm Oluyorsun, Farklı Bi Sinerji Var Sende, Muhabbetini Çok Beğeniyorum, Espirili ve Güler Yüzlü Birisin, Rabbim Selamet Versin Canım, Yüzün Hep Gülsün İnşaAllah
Kendisinden emin duruşu farklı kültürel bilgisi ve sevecen yapısı ile forumdaki herkesin sevgisini ve saygısını kazanmış, benimde takdir ettiğim üyelerimizden birisi.
Her şey gönlünce olsun Aleysa.
Sanki içimdeki yaramaz çocuğun dişi versiyonu sensin
Bende nisan yağmurları sende mevsimlik kokular, annenin küçük kanaviçe sandığında sakladığı kokular gibi ömürlüktür bazı kokular..
Öyle değerlisin ki içip içip sizin evin önene gelesim var
İcinizdeki çocukları kenarda köşede saklamayın ;d
Bu gün cay yerine farklı birsey ictin heralde ağırlık yapmis dokunmus sana bizede söyle ne ictin@sıgınak