Geceye Dair..

eRkam

Active member
Bir kıvılcım gibi gözlerimde süre gelen acı ve tebessümler,heryanımı fırtına ve boranLar almışcasına ,duygulaım talumar olmuş haldeyim..
Zifiri geceler gibi gündüzlerim kapkaranlık ve soluk,Günes mum gibi ışık ve sıcaklık vermiyor gündüzüme,Hayat artık öyle bir anlamda taşımıyor gözlerimde...

Soluduğum her nefes boğazımı kesercesine,çiğerlerim patlarcasına keskin ve soguk,ellerim buz kesiliyor sanırdım,oysaki Yüreğim donmuş ve parçalanmış..
Atdığım her adımda bir çukur varmış gibi ayaklarım boşluklara düşüyor hani derlerya takatim yok işte o halde bitgin ve yorgunum..

Bedenimin her ucra noktasına kadar dünyayı sarmalayacak kadar çok olan damarlarım kurumuş,Çöllerde su arayan avareler gibi bir o yana bir bu yana koşmaktayım..

Beni yeşerten,umutlarımı filizlendiren,kalbim atışına sebeb olan,adımlarımı patikalardan düzlüğe çıkaran,gecemi gündüzüme çeviren,gözlerimdek neferi yeniden yakacak olan sevdam!!! sen benden cıktın cıkalı öyle mahrum ve garip haldeyim ki!! içimde fırtınalar kopuyor,Yüreğim Aşkının ritmi ile bogulup gidiyor..

VaV"

eRkam

Active member
Ey Gündüze gebe olan Karanlık Gece,
Elbet Son Çehren Aydınlık ve Güneşlidir.
VaV"

eRkam

Active member
Kırılırsa Birgün düşlerin,incinirse o an ve paramparca olursa duyguların,söylenmemiş sözlerin altında kalırsan Üzülme !!!! Sınavımla sınandılar diye düşün ve Yapılanlar seni üzmesin ....Üzen herzaman üzülmeye mahkumdur.ve yaptıkları basınada gelmeden ölmez..
VaV"

eRkam

Active member
Sensizliğe bürünmüş mahsun ve yorgun bakışlarla eskileri yat etdiğin o an bilki hayat senle var...

VaV"

eRkam

Active member
Ne fırtınalar yaşadım ,poyraz esen rüzgarlarda,ne bulutlar gördüm yağmurlu havalarda,Toprak oldugum günden beri üzerimde hep kuru yapraklar tatdım..

VaV"

Ayala

Üye
Kaleminizin dili çok güzel ve anlaşılır.
Ama bu kadar karamsar olmayın bence. Hayat görebiliyorsaniz eğer güzellikleriyle dopdolu.

eRkam

Active member
Teşekkürler aslında karamsarlık değil yüreklerde kopan soylenmemis sessiz fırtınaların Kaleme yansıması.

eRkam

Active member
Yüreğimde Fırtınalar yasadım hep , Gel-Gitlere ragmen direndim,Umutsuzluk aşılanmak istendi yılmadım yinede,,,Hayatım torpilenmek istendi vefasız gönüllerde,ama yinede vefa nedir cektiğim cefalarda gördüm..

VaV"

eRkam

Active member
İlkbaharda sonbaharı yaşamak kadar yüreğime dökülen yapraklar hep acı bırakıyor.
Tutmaya calışıpta avucların arasında özgürlüğe kanatlanan kelebek gibi kalbim yorgun ve bitgin.
Hüzünlü gecelerin ayaz iklimlerini yasıyorum soguk ve cetin...
Acılar benle varolmuş misali Saniyem dakikalar imtihan ve denemelerle geciyor...
Suan öyle karalar baglamıs ki ,yüreğim!!!secdeler de ancak Sükunete eriyor...
Bir daha kalkamacasına Secde de kalmak, varken ,diğer ötem bedenim kıyam eylemiş Arşa...

Vay"

eRkam

Active member
Vuslata dair söylenmemiş bütün sözcükleri, bir sabah namazının duasına saklıyorum...

Yüreği talumar olmuş,Göz fenerleri solmuş bir halde hüzün evime çekilmek istiyorum..

VaV"

eRkam

Active member
Öyle yorgun ve mahrur ki bakışların,Gözlerime İlişse gözlerim sökülür yerinden, gönlüme ilişse gönlüm fırlar yerinde...
VaV"

eRkam

Active member
Ağla bu gece ey nefsim, çeklerinin, senetlerinin, paralarının, yatının, katının hesabını yaptığın kadar; namazının, orucunun, kulluğunun hesabını yapmadığına ağla

eRkam

Active member
Ağla bu gece ey nefsim, Efendiler Efendisi (sas), hiç bir günahı olmamasına rağmen, Rabbisinden her gün yüzlerce af dilemesine karşılık, tövbenin, senin aklına günde bir kere bile gelmemesine ağla

eRkam

Active member

Ey Kalem...!
Aşk'a Kasem Olsun Ki
Sen Yar-i Yazdık ça,
Sükut-um Kelam'ın, Göz yaşım Mürekkebin Olur
Her Harfin e (VaV") Dokunur..!!

eRkam

Active member

Özgürlüğe acılan her pencere ,içindeki prangaları kırmadıkca ,yüreğin hep esaret altında kalmaya mahkumdur...
VaV"