Küçücük bir huzur istiyorum o kadar küçük olsun ki kimse benden istemesin...
Azerin , Şub 15, 2018 #61 Küçücük bir huzur istiyorum o kadar küçük olsun ki kimse benden istemesin...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan Şub 16, 2018 #62 Allah-u Teala’nın kulun kendisini çağırmasını istediği bazı yerler vardır; kim o yerlerde dua ederse, duası kabul edilir.
Allah-u Teala’nın kulun kendisini çağırmasını istediği bazı yerler vardır; kim o yerlerde dua ederse, duası kabul edilir.
Kenshi , ♥ нαғιz'ι  Şub 16, 2018 #63 Tankım onurum, berem gururum..
Sahra Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler. Şub 17, 2018 #64 “Bir gün sizde hüzünle bakacaksınız kalbinizin içine…” Kemal Sayar
LiyA , , , 🕋 Aşk il£ 💗 £ - Ö 🕋 Şub 20, 2018 #66 İki yüzlü olacaksan, hiç değilse 1 tanesini güzel yap!
Beste , Kün Fe Yekün Şub 20, 2018 #67 Herkes hak ettiği hayatı yaşasaydı, Peygamber Efendimiz s.a.v. taif'te taşlanmazdı.. Günün Sözü Eklendi Teşekkürler
Herkes hak ettiği hayatı yaşasaydı, Peygamber Efendimiz s.a.v. taif'te taşlanmazdı.. Günün Sözü Eklendi Teşekkürler
Kenshi , ♥ нαғιz'ι  Şub 21, 2018 #68 Gözden ırak olan, gönülde dua olur..
LiyA , , , 🕋 Aşk il£ 💗 £ - Ö 🕋 Şub 21, 2018 #69 Birisini yenmek çok kolaydır. Asıl zor olan birisini kazanmaktır.
Kenshi , ♥ нαғιz'ι  Şub 24, 2018 #71 Hangi Sofrada Doyarsan Doy, Rızkı Veren Allah'tır...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan Şub 24, 2018 #72 Allah üstünlük bakımından göz yaşını şehitlerin kanı ile eş tuttu.
Sahra Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler. Şub 24, 2018 #73 “Sustum! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel dua’m eyle!” Necip Fazıl Kısakürek
“Sustum! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel dua’m eyle!” Necip Fazıl Kısakürek
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan Şub 25, 2018 #74 O dağa bir kuş kondu, sonra da uçup gitti. Bak da gör, o dağda nе bir fazlalık var nе bir еksilmе. Mеvlana
O dağa bir kuş kondu, sonra da uçup gitti. Bak da gör, o dağda nе bir fazlalık var nе bir еksilmе. Mеvlana
Sahra Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler. Şub 27, 2018 #75 Ey hayat, sen şavkı sularda bir dolunaysın. Aslında hiç olmadım ben bu oyunda. Ömrüm beni yok saysın… Yılmaz Odabaşı
Ey hayat, sen şavkı sularda bir dolunaysın. Aslında hiç olmadım ben bu oyunda. Ömrüm beni yok saysın… Yılmaz Odabaşı
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan Şub 27, 2018 #76 Bazı insanlar için yaptığım fedakarlıkları geri almak istiyorum.
mehmetaluc Active member Şub 27, 2018 #78 Gözlerinde sevindiğini son bir defa göreyim Gül gamzene göm beni ben başımı alıp gideyim Mehmet Aluç
Sahra Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler. Şub 28, 2018 #79 Ne güzel demiş ; Değer verdiğin şey, Lâyık olan da “incili kaftan” Layık olmayan da “yamalı fistan"gibi durur. -Hz.Mevlâna
Ne güzel demiş ; Değer verdiğin şey, Lâyık olan da “incili kaftan” Layık olmayan da “yamalı fistan"gibi durur. -Hz.Mevlâna
Beste , Kün Fe Yekün Mar 1, 2018 #80 Hiç bir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.