Âşk'ı çok kişiden duydum! Ama ; Sadece birine inandım . - Âşk Azze ve Celle
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Eyl 7, 2020 #941 Âşk'ı çok kişiden duydum! Ama ; Sadece birine inandım . - Âşk Azze ve Celle
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Eyl 10, 2020 #943 İnsanların çoğu, iyimserliği, henüz ekmeden gülün çıkmasını beklemek sanırlar. - Necip Mahfuz
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Eyl 11, 2020 #944 Bazen hiç sebepsiz, Öyle aniden İnşirah gelir ya içine. O; emrolunduklarını yapan meleklerin Dokunmasıdır yüreğine.
Bazen hiç sebepsiz, Öyle aniden İnşirah gelir ya içine. O; emrolunduklarını yapan meleklerin Dokunmasıdır yüreğine.
Özgü® Adminastrator Yönetici Eyl 11, 2020 #945 Sen insansın. Biz insanlar hatalar yapıyoruz. Aslında, hatalarınızı kabul etmek onları yok etmenin tek yoludur.
Sen insansın. Biz insanlar hatalar yapıyoruz. Aslında, hatalarınızı kabul etmek onları yok etmenin tek yoludur.
LiyA , , , 🕋 Aşk il£ 💗 £ - Ö 🕋 Eyl 17, 2020 #948 Herkes aynı değil ki azizim, Yüzlerce kalbi ziyan eden de var, 1 kalbi 100000 defa sevende var :kalp5:
Herkes aynı değil ki azizim, Yüzlerce kalbi ziyan eden de var, 1 kalbi 100000 defa sevende var :kalp5:
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Eyl 18, 2020 #949 “Bir gün…”, “Bir gün…” diye ilerleyenler, “Hiçliğin” evine varırlar.
Mevsim , Cemâline Hüzün Düşürene, Aşk Olsun... Eyl 21, 2020 #950 Hayat bazen ; Yarım kalan hayaller Yarına bırakılan umutlardan ibaret...
Xena Member Eyl 23, 2020 #952 Devir tilki ile plan yapan, kurt ile avlanan, sonra da oturup koyun ile yas tutanların devri olmuş..
Sahra Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler. Eyl 30, 2020 #954 Sözün yere, gönlün dara düşmesin... İbrahim Tenenekeci
Çimen Bayanlar Gurubu Eki 6, 2020 #957 Kurtuluşu bir başkasında görmek yıkılmanın en güvenli yoludur.
Sahra Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler. Eki 6, 2020 #958 Her gün bittiğinde, unut gitsin. Elinden geleni yaptın. Ders çıkar. Yarın yeni bir gün… Ralph Waldo Emerson
Her gün bittiğinde, unut gitsin. Elinden geleni yaptın. Ders çıkar. Yarın yeni bir gün… Ralph Waldo Emerson
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Eki 7, 2020 #959 Yetimhanede yaşayan küçük bedenlerin, ranzalarına yazdıkları “anne” kelimesi kadar masum olmalı aşk.
Muallem. Active member Eki 7, 2020 #960 Hafız’a dokunamadım. Hastalıktan sandı birisi. Abdest alıp sarıldım. Yıktım sanı’yı en iyisi...