Her acı bize ölüm gibi gelse de,ölümden neden çok korkarız?Anket-

Her acı bize ölüm gibi gelse de,ölümden neden çok korkarız?Oysa ölüm diriliştir...

• Ölüm hakkında bilgilerimiz çok eksik bilgili değiliz?

Oy: 0 0.0%
  • Bizi teselli eden yeni hayat sunan Kur'an'dan uzağız.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

mehmetaluc

Active member

Bazen yaşadığımız acılar,arkadaşların ihaneti bize ölüm gibi gelir,yüreğimizde derin izler bırakır,bizi öldürmüş gibi yaralar.Tıpkı ölüm gibidir bu hal...Bu nedenle ölümden de korkarız hemde çok,aslında ölüm bizim için sonsuz alem için diriliş,Alemlerin Rabbine varış,Nur Nebiyle buluşmadır inşallah.Neden korkarız? Niye korkarız ?Merhameti sonsuz Rahmandan oysa korkulmaz tabi korkulacak bir durumumuz yoksa!!!Oysa Rabbimiz bağışlayan ve af edendir. Bunu göz önünde bulundurarak anketi cevaplarmısınız kardeşlerim.Selam ve dua ile.
Mehmet Aluç

Korkumuz ölümden deıl amellerimizin az oluşundan ihlassiz olduğundan Allahın rahmetine siginmayi bilmedigimizden aslında evet insanoğlu ölümü hatırlamak istemez kaçar hep çünkü sonsuza kadar yaşamak ister yaşayacağını sanır ölüm gerçeğini kabul etmez hep uzak olduğunu düşünür...bu yüzden hergün binlerce ölüm görmesine rağmen hala günahkâr yaşamaya devam eder tovbeyi erteler ölüm gelip catincada habersiz yakalanır avlaniriz yani bi nevi....
Düşündürücü bir anket ramazan günü tefekkur etmemize vesile oldu Allah razı olsun abi

mehmetaluc

Active member
Sağ olasın var olasın kardeşim, sana katılıyorum, anketi oylar mısınız rica etsem,selam ve dua ile,hayırlı iftarla kardeşim.

sükutu-ezber

sükutu ezberim susuyorum tümlüğebakmayın siz gülüm
her gün ölümleri görüyoruz ,ölüm var biliyoruz
ölümden sonrasına çok hazırlıklı değiliz ondandır

mehmetaluc

Active member
Bende Latife olsun dediğinizi anladım kardeşim,muhabbetle selam ve dua ilekalın kardeşim,selam ve dua ile.