KardelenGüL

Hazal

Bayanlar Gurubu
Forumun bitanecik ablası vazgeçilmezi :gulucuk3:
İlk tanıdığımda da çok ısınmıştım zaten tatlı dilli sempatik inancına bağlı biri.
Biraz alıngan benim gibi,en ufak bişeyde üzülen bi insan.Çok narin hassas bir yapısı var.Sevilmeye saygı gösterilmeye değer hoşgörülü yufka yürekli biri.
Kelimeler kifayetsiz kalır senin yanında ablam iyi ki aramızdasın iyi ki tanımışım seni :cicek_sevgi: :cicek_sevgi: :cicek_sevgi: :cicek_sevgi:

Zümrüt

Bayanlar Gurubu
Evet çok severim Kardelengül ablamı Allahım gönlünün güzelliğini diline vermiş..:kalp2:

Ablam Allah için çok seviyorum seni..:kalp2::kalp2::gulucuk3:

Painfully

» Meğer αcıyмış insαnı olgunlαştırαn, güçlü kılαn.
Ablacim :gul2:
Bu forumun ilk uyelerinden sayilir, hepimizin ablasidir ve hepimiz tarafindan da sevilir.
Degerlimizdir bizim.
:kalp2:

Tuğra

¹ ² ³ тıp . . !..
Evet sevecen, cana yakın, duygusal ve de hassas biri daha :)
Forumda en sevilen ve saygı duyulan insanlar arasında bunu farketmemek mümkün değil.
Hatta itiraf ediyorum bir ara bir konuda torunu olmuştu yanlış hatırlamıyorsam içimden geçirmiştim ; "bana verseler ya onu :eek:" diye ( milletin hiç işi gücü yok tutup torununu çocuğunu bana vercek zaten ya, boş hayal işte ::: )
Şaka bi yana Allah çocuklarınızı torunlarınızı nicesini size, sizi de sevenlerinize bağışlasın,
Saygılarımla. :gul2:

Hüzün kelimelerinin müdavimi yüreğinden yüreğe dokunabilen tesirli nadide bir gönül eri on elinde yüzyirmibeş marifet karşılıksız sevebilme
erdeminin doruklarında hassas narin edep mektebinden yetişmiş neslin sahip olabileceği örnek alınabilecek ender insanlardan demeli ki her gönüle böyle bir yürek düşmeli İNŞAALLAH

iklil

El hâsilü lil-kalbi
kardelencim canayakın ,sempatik,güzel yorumları olan güzel yürekli güzel insan tatlı bir anne ve annanne:gulucuk3:

Reyhan

Bayanlar Gurubu
Çok hassas,kırılgan,yüreği kocaman canım arkadaşım.Çok seviyorum,çok değer veriyorum..

melodi

Bayanlar Gurubu
yüreği güzel cici anne anne ::her konuşması huzur veriyor insana ::
tatlı dilli güler yüzlü çok seviyorum ablamı ben ::

Sükutu LeyL

, Lâ taknetû min rahmetillâh
Seni anlatmaya keliemeler yetmez canım ablam.. . :gul2:
Tertemiz bir yüreğin var..Tıpkı senin gibi..Seni çok seviyorum :gul2:
Çok hanımefendisin :gul2: İyilik meleğisin..Herşeye çabuk ağlıyorsun.Çabuk kırılıyorsun.. Ama en ufacık birşeyde mutlu olan birisin :gul2: iyiki seni tanıdım ablam. Abladan öte annem gibisin.Allah yokluğunu göstermesin.. Hiç bir zaman üzülmeni istemem
Ablaların birtanesi ve kıymetlisi :gul2::gulucuk3::gulucuk3::gulucuk3::gulucuk3: :kalp2::kalp2::kalp2::kalp2:

Kis-masali

Bayanlar Gurubu

forumun sevilen ablasi
icide bir disida bir, kirilgan ve hassas yürege sahip cok seviliyorsun canim
anneannede olunca tam bir hassas oldu sanirim
seviliyorsun canim iyiki varsin:gulucuk3:

Özgü®

Adminastrator
Yönetici
Konu İçin Teşekkür Ederim Hazal

O Kimine Göre Bir Anne
O Kimine Göre Bir Abla
O Kimine Göre Bir Dost
O Kimine Göre Bir Arkadaş

O Benim İçin Candır. Bütün Takdirlerimi Üzerinde Toplayan Mükemmel Bir Abladır. Onu Karşımıza Çıkaran Alemlerin Rabbine Hamd Olsun.
Gençler Ablanızın Yazılarını Takip Edin Benimde Sizlerinde Ondan Öğrenecek Çok Şeyi Var. Güzel Rabbim Onu Her İki Dünyada da Onurlandır. Ona Cenneti Nasib Et.
Ben Ablamın Ellerinden Saygı İle Öperim..

Teşekkürler Kardelen Ablam. Rabbim Seni Bizlerden, Bizide Senden Ayırmasın İnşallah.

sıgınak

Banned Users
tam bir hanımefendi
saygı deger birisi, dua yürkli
dua dilli

ağzından dus sız bir cümleçıktıgına şahit olmadım

ALLAH ondan razı olsun

insan kalbindekileri duygu ve düşüncelerini hal ve hareketlerine bu kadar mı yansıtır

kalbi güzel insan
ruhu güzel insan
kalbinin ve ruhunu güzelliklerini dilerim ki rabbim kaderine yansıtsın

çok değil seni tanıyalı bir kaç ay zaman oldu
ama tam zamanında tanımışım diye bilirim

yazdıklarınızı okumak
söylediklerinizi, anlatıklarınızı günlük yaşama uyarlıyarak bir kaç sıkıntılı günlerimi atlattım diye bilirim.

birdeo profilinize koydugunuz müzik yokmu, ağlama karanfil ...
bir çok kez profilinize girip o müzigi dinlemişligim vardır,
iyi geliyor.. tıpkı bir dua gibi..
eksik olmayın lütfen
Rabbim sizden razı olsun