İsmim Teoman kısaca Teo diyebilirsiniz :D Hoşgeldim.
T Teo30 Banned Users Ocak 13, 2017 #7 Benkimim' Alıntı: teo. bi dur :d ( hoşgeldin) Genişletmek için tıkla ... Durdum Ayala' Alıntı: Hoşgeldiniz teoman bey Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum kardeşim. KardelenGüL' Alıntı: Hoşgeldiniz rüzgar gibi geldiniz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, hoşbulduk.
Benkimim' Alıntı: teo. bi dur :d ( hoşgeldin) Genişletmek için tıkla ... Durdum Ayala' Alıntı: Hoşgeldiniz teoman bey Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum kardeşim. KardelenGüL' Alıntı: Hoşgeldiniz rüzgar gibi geldiniz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, hoşbulduk.
sükutu-ezber sükutu ezberim susuyorum tümlüğebakmayın siz gülüm Ocak 13, 2017 #8 hoş geldiniz inşallah,,,
T Teo30 Banned Users Ocak 13, 2017 #9 sükutu-ezber' Alıntı: hoş geldiniz inşallah,,, Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, hoşbuldum.
T Teo30 Banned Users Ocak 13, 2017 #10 ~eLida~' Alıntı: Merhaba,hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk, teşekkürler.
T Teo30 Banned Users Ocak 13, 2017 #11 Aleysa' Alıntı: Hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk.
T Teo30 Banned Users Ocak 13, 2017 #13 BLuE' Alıntı: Merhaba hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk
T Teo30 Banned Users Ocak 13, 2017 #16 Zümrüt' Alıntı: Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, hoşbulduk. HUNTER47' Alıntı: Aramıza Hoşgeldin Kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum.
Zümrüt' Alıntı: Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, hoşbulduk. HUNTER47' Alıntı: Aramıza Hoşgeldin Kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum.
T Teo30 Banned Users Ocak 13, 2017 #18 Sükutu LeyL' Alıntı: Hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk.
T Teo30 Banned Users Ocak 13, 2017 #20 iklil' Alıntı: hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk.