Qasem

Lavinya

Banned Users
O kadar çok şey varki sana yazmak istediğim
Hangisinden başlasam bilemedim şimdi
ilk geldiğinde demiştim bu uşak farklı biri yazdıkların çoğu zaman Düşündürdü bazende o küçük çocuk yanın çıktı ortaya tebessüm ettirdi
Çok kısa zamanda sevdirdin kendini bize
Sen çok degerlisin nazarimda bunu biliyorsun
Umarım bundan sonra çok güzel mutlu bir hayatın olur
iyiki varsın ::

Nasıl mutlu oldum bilemezssin :gul2: inan eczanede olmasan çifte telli oynayacam ha :gul2:

Teşekkür ediyorum onurlandırdın beni...
İyi olan ben değil başta sen ve Muhamed olmak üzere gönül dünyanızı bana açan sizlersiniz :gul2:

İnan bende ne yazacağımı bilmiyorum :gul2:
Çok mutlu oldum ...

ben bu başlığa yüreğimi dökerim artık

Aşikâr

Bayanlar Gurubu
Qasem farkli bir kişiliksin.uzun yorumlar konusun da çok anlaşamasakta yazdiğin şeyler gerçekten değerli ve okunasi şeyler oluyor genel de:: foruma renk katan bir üyesin.Allah yüreğine her daim inşirah nasip etsin.gittiğin tevhid yolunda kuran-ı kerim sana ışık olsun.şu fani hayatta ne istiyorsan Allah'tan hakkin da hayirli olacak şekil de nasip etsin sana.güzel yüreğin var vesselam :: :gul2:

Qasem farkli bir kişiliksin.uzun yorumlar konusun da çok anlaşamasakta yazdiğin şeyler gerçekten değerli ve okunasi şeyler oluyor genel de:: foruma renk katan bir üyesin.Allah yüreğine her daim inşirah nasip etsin.gittiğin tevhid yolunda kuran-ı kerim sana ışık olsun.şu fani hayatta ne istiyorsan Allah'tan hakkin da hayirli olacak şekil de nasip etsin sana.güzel yüreğin var vesselam :: :gul2:

Allah razı olsun amin amn amin

KardelenGüL

Bayanlar Gurubu
Gordugum kadariyla kendini cok guzel yetistirmis okumayi cok seven.ilim ogrenmeyi seven,Kurani anlamiyla okuyan,anlamaya calisan ve bu ozellikleriyle kendisini takdir ettigim bir kardesim.
Ayrica konulara uzun yorumlar yapan,sohbeti muhabbeti seven,gonlu guzel,cana yakin bir beyefendi kardesim.
Rabbim kendisine daima hayirlar nasip etsin,hayirli kisilerle karsilastirsin,hayirli ilimlerle ilmini artirsin ve ilmiyle amil olanlardan eylesin.amin.:gul2:

Ahanda geri geldim :gul2:
Yaf ben zaten diyom ben farklıyım :gul2: yenimi anladın abla:gul2:
E de oku okuda anlaşamayalım :gul2: olsun okadarda :gul2: Ama nasılda okutuyom dimi :gul2: Farkındalık budur :gul2: Anam anam ne güzel dualar bunlar :gul2: Sen bana hep böyle dua et tamam mı :gul2:

Güzel yüreğim kadar güzel hayatımda olsaydı keşke ...
Ama bundan sonra olacağına inanıyorum , Çünkü hayatımı gülbahçesine çeviren, Gecelerime güneş gibi doğan biri ile tanıştım... O bana ruh ben ona ruh olucam... İnşallah bundan sonra hayatımda güzel olur...

Buradan Alamanya da ki halama teyzeme dayıma da selamlar :gul2: Dermişim :gul2:
Yüreği güzel insan Güzel bakan güzel görür...
Güzel bakıyosun ki güzel görüyorsun... Aslında baktığın şey sadece ayna...

:gul2::gul2::confused::confused:

O kadar çok şey varki sana yazmak istediğim
Hangisinden başlasam bilemedim şimdi
ilk geldiğinde demiştim bu uşak farklı biri yazdıkların çoğu zaman Düşündürdü bazende o küçük çocuk yanın çıktı ortaya tebessüm ettirdi
Çok kısa zamanda sevdirdin kendini bize
Sen çok degerlisin nazarimda bunu biliyorsun
Umarım bundan sonra çok güzel mutlu bir hayatın olur
iyiki varsın ::

Aslında benimde sana yazmak istediğim okadar çok şey varki...
Ben yazmaya başlamışım bile :gul2:
Aslında beni buraya en çok bağlayan Sen ve M. sidardınız... Belkide hayatımın en zor kararını aldığım bir zamanda karşıma çıktınız , Önce muhammed sonra sen Ben düşenemez bir halde ve öfkemin esiri olmuşken bana el uzatıp beni kaldırdınız... Hiç bıkmadın usanmadın yanımda durdun. Belki sen yanımda durmasaydın Ben o silahı masaya indirmek yerine , Şarjörü boşaltıyor olacaktım...

Candan öte cansın bana :gul2:
Rabbim seni sevsin Mekanını cennet etsin...
Bir ömür mutlu mesud kılsın :gul2:
Ben bana yapılan hiç bir iyiliği unutmam, ve bir ömür minnettar kalırım :gul2:
Belki arkadaşlar sana bukadar bağlılığımı anlayamaya bilirler ama ben biliyorum ki o iki gün benim için yaptığını Murat abi ve eşi dışında bugüne dek kimse bana yapmadı... Bu yüzden Ben seni el üstünde değil başımın üstünde taşırım. Kim ne düşünür ne anlar umrum da da değil...:gul2:

Gordugum kadariyla kendini cok guzel yetistirmis okumayi cok seven.ilim ogrenmeyi seven,Kurani anlamiyla okuyan,anlamaya calisan ve bu ozellikleriyle kendisini takdir ettigim bir kardesim.
Ayrica konulara uzun yorumlar yapan,sohbeti muhabbeti seven,gonlu guzel,cana yakin bir beyefendi kardesim.
Rabbim kendisine daima hayirlar nasip etsin,hayirli kisilerle karsilastirsin,hayirli ilimlerle ilmini artirsin ve ilmiyle amil olanlardan eylesin.amin.:gul2:

Allah razı olsun ablacığım. Sizde benim için okadar değerlisiniz... Ben sadece sorumluluklarımı yerine getiriyorum :gul2: Rabbim bizi tevhid adalet özgürlük ve kulluk yolundan döndermesin...
Söyledikleriniz sizin gönül güzelliğiniz... Rabbim sizden razı olsun:gul2::gul2::gul2::gul2:

Cindy

♥ Nâr-ı Aşk ♥ ,
Çayı Seven Gönül Dostu İyi ki Geldin ve İyi ki Tanıdık Seni :: Aslında Söylenecek Daha Fazla Söz Var Ama Bazen Kelimeler Kifayetsiz Kalıyor.. Kısa Zamanda Sevdirdin Kendini Sıcacık Yüreğinle Girdin Aramıza.. Bazen Hikayenle Hüzünlendiriyorsun Bazen de Yorumlarınla Neşelendiriyorsun :: Ama En Güzeli Olduğun Gibisin :: Rabbim Senden Razı Olsun :gul2: ::

Çayı Seven Gönül Dostu İyi ki Geldin ve İyi ki Tanıdık Seni :: Aslında Söylenecek Daha Fazla Söz Var Ama Bazen Kelimeler Kifayetsiz Kalıyor.. Kısa Zamanda Sevdirdin Kendini Sıcacık Yüreğinle Girdin Aramıza.. Bazen Hikayenle Hüzünlendiriyorsun Bazen de Yorumlarınla Neşelendiriyorsun :: Ama En Güzeli Olduğun Gibisin :: Rabbim Senden Razı Olsun :gul2: ::

Allah razı olsun dur utandırma beni Ablam :gul2:
Sizler olduğunuz gibi olduğunuzdan bende olduğum gibiyim :gul2: