Sözyaşları..

mylife

Bayanlar Gurubu
Öyle zamanlar vardır ki yanında kimseyi bulamazsın.Kimi zaman kırgın, kimi zaman durgun yaşar gidersin iliklerin ıslanana kadar dur diyenin dahi olmaz.

Hayatın garipliğiyle kıvranırsın, yakalanırsın tozdan buluta soluklanamazsın bile, öyle kalırsın en olmadık zamanın içinde..

İmkansızlığa vurursun aşkın umarsızlığını sadece susarsın büyü bozulmasın diye..

Geceler çoğalır yalnızlığınla birlikte bir dost bile bulamazsın sözyaşlarına ortak..
Uzun uzun dalarsın karanlığın en orta yerinde ve olmadık anlar da gülümsersin elinde olmadan..

Neden diye sorgularken kendini bir anda _O_' nda bulursun, vurursun yüreğini aşkla..
Kıvrıla kıvrıla sabahı zor edersin.

Yeni bir günle aynı yerden tekrar başlarsın hayatın çıkmazlığına..

_Ve_ ile sürer gider pamuk ipliğindeki yaşamın..

İşte böyle yürek senden başka kimsen yoktur.
Döner dolaşır yine seni bulurlar, yüreğinle arkana dahi bakmadan gölge eşliğinde uzaklaşırsın yarına dair yeni hikayelerinle..

_mermaid_ 11.09.2013 22:16

mylife

Bayanlar Gurubu
Kırdım mı, yükledim mi omuzlarına hüzünleri hissedemedim.

Ne denir, nasıl söylenir bilemedim; uzun uzadıya anlatmak gözlerine bakarak,
sırtım da yaşlarla çekip gitmek.

İmkansızlığın kollarını sıvayarak cümlelere dökmek karamsarlığın iç yüzünü ve inatla gülümsemek.. :)

Zor çok zor be gülüm kalana git demek çok zor bekleyişlerin durağındaki imkansızlıkla..

satır satır araladım yüreğimi göç eden kuşlar misali özgür bıraktım.

sustum, susmalarım çığırtıyla eş değerdi oysaki duyanım olmadı.

kış hazırlıklarına elvedayı da yüklerken alacaklıların hesabına kalacakları da ekleyemedim nedense..

Yüreğim buruk,
sevdam duru,
bu can kurak..

mylife 12.09.2013 17:15

mylife

Bayanlar Gurubu
İşte böyle
sözler bile anlamını yitirdi artık..Niye hala inat ediyorsun, neyin savaşı bu..?
Sende bilmiyorsun değil mi cevabını, sende göz kırpıyorsun hayat durağında..

Ne olacaktı, sen dur orada bekle ha varım ha yokum mu diyecektin yürek..

Hadi git hadi kendi masalına, sen anca yaza yaza kıvranırsın, yazdıkça da dillenir, efkarlanırsın.

cümlelerin bile süsü yüz boyuyor farkında değilsin.
Dökülse yere harf harf bak bakalım değeri kalıyor mu, elinde kalan kanlı bir yürekten başka bir şey olmaz.

işte böyle..

mylife 12.09.2013 17:33

mylife

Bayanlar Gurubu
Fırtına kopsa sürüklese, çarpsam parçalara bölünsem; yeniden yüreklensem, doğsam.

Yazdıklarımla çoğalsam, bir sen bir ben dağıtsak cümlelerin düzenini devrik olsak, doğrulamasak , tek biz olsak birbirimize iyi gelsek.

mylife 12.09.2013 22:19

mylife

Bayanlar Gurubu
Umut kırıntılarıydı bu aşkın en saf hali.. Dile gelmez akıl oyunlarındaki başkahraman, yalnızlığın senfonisindeki uğultular bir imkansızın yıkıntılarıydı.

Sanmaki susar gönül, sustukça da kanar sanma..

sen öylesine kaybettin ki deli yanlarımı, dönüşün yok yolculuğunun doruğundan..
Bıçak sırtı cümlelerim her sözünde kanıyor dilim, yüreğimde ses yok.

Sağ ol, iyi ol, yeter ki bana yaklaşma; sığınma gecelerime..

Adım adım işliyor bak günahlarım boynuna her yalan sözünde..Sen katil, ben ağır yaraların sancısı..

Sen kaybı yok, vurdular yüreğimi tozlanmış bir gecenin uçuk griliğine..
sallanır da sallanır gönül bu aşkın tuzağında, yüreğinse kayıplar da..

mylife 15.09.2013 23:33

mylife

Bayanlar Gurubu
Yüreğim;

bazen öyle bir an olur ki kimse tutamaz dilimi ya insanlar bıkar benden, ya da ben diyeceğimi sandınız değil mi? :) hayır ne de ben bıkarım bır bır bır konuşmaktan, sanki içime binlerce harf kaçmış beni dürtüyor konuş konuş diye..

Bazen de sus pus olur kendi kabuğuma çekilirim; susar kalır, bön bön bakarım yazılanlara, çizilenlere..

ooyy ooyy işte istisnalar kaideyi bozmuyor diyelim.

neyse bugün süslü püslü cümleler döktürmeyeceğim. Bir başlarsam sadece yazım konuşur ve ben susup gidiyorum. ::

mylife (tarih ve saat bile atmadığıma göre var bende bir şeyler neyse az laf çok iş.. Bırakın da bana kalsın (; )

mylife

Bayanlar Gurubu
Sen hiç düşündün mü beni, elinde kalan anıları duvarlara çarpa çarpa kustun mu yüreğindekileri..?

Nereden bileceksin gittiğin gün gibi yalansın, kalanın acısını anlayamayacak kadar duyarsızsın be sevgili..

Gördün mü ki benim gözümle gördüğüm yüreği sonu hüsran demekten alamıyorum kendimi..

İki ayrı hayatların peşinden koşarken, yerle bir ettik tüm eldeleri..Yaşanmamışlıkların uğrunda kahrolurken ben, sen sadece seyrettin uzaktan..

Kırılmışlığım bir kenara hep suskunluklarımızda kaybettik biz duygusunu..
Bir adım neler değiştirirdi ama artık olmaz olamaz da iki ayrı hayatların başkahramanıyız değil mi..?

Özelsin demek hiçbir şey ifade etmiyor kaybettiklerimin yanında..Yürek yangınımdaki isyanım duman duman sisli bir gecenin poyrazında..

Keşke anlayabilseydin de bu kadar acı çekmeseydim, bıraksaydın da hep ben kalsaydım şu yalan dünyanın ortasında, çıkmazında..

Bazen oluyor dalıyorum hiç olmadık anların savunmasızlığında çırpınırken buluyorum gülüşlerimi, gamzelerim hüzün koyuyor, hayatın en saf halini siliyor anlık gözyaşlarım..

Bizliğin derecesi kaçtı sevgili hatırlıyor musun?
Dur ben söyleyeyim hiç biz olmadık ki sadece sen ve ben vardık etraflıca dalganı savuyordun küfür bazında..

Şimdi ne oldu da benden ne istiyorsun, sen zamanında kendini ifade edemezken şimdi yüreğimdekileri istiyorsun.Söyler misin hangimiz daha ağır yaşadık hayatı, hangimizin umutları köreldi?

Sakın uyandırma acılarımı, kaybettiklerimizin toplamından çıkarma yaşanmamışlıkları, kahretme sadece yok ol..

Bak ağlamıyorum,kendimi kandırıyorum değil mi..?

Gamzelerim bile yerle bir..

sus, hiçliğe davet çıkarıyorum.
Bizsizliğin hesabı varsın ağır gelsin yüreğine benim yaşadıklarım adına..

mylife 20:56 01.10.2013

mylife

Bayanlar Gurubu
hani gittin ya, hani bitti ya kuru bir mendilin ıslanmadığı anda anlarsın değersiz duyguların depreştiğini.

Bilirsin yıkık dökük duvarların arkasındadır kırılan umutlar, susarsın.

Yok olmaktır Aşk çoğu yürekler de, çoğu gülüşler de de sızlamaktır dudak uçlarında ..

Görmekle bakmak arasındadır duygu yoksunluğu, yoksa onun yüreğinde duygu kopukluğunda mısın düşünürsün sabahları yırtan gecenin boşluklarında.

Duymak istemezsin dökülen kırık çıkıkları yanmaz canın uyuşmuştur ruhun Aşk toksinlerinden..

Sızlamaz mısın sen ey gönül kabus dolu günlerin ardından bir ihtimal dahi etmez misin şu öksüze, uğuldama artık yeter biliyorum olmaz, son darbede sesler düşer, baş edemem tek tek dağılır her zerresi sus pus olur tüm şehir ben yine sessizliğe çoğalırım yürek ucundan tutunarak ..

mylife 26.11.2013 00:14

mylife

Bayanlar Gurubu
Merhaba Yüreğim;

Nasıl anlatırım, nasıl söylerim ilgizliğinin ruhuma batan dikenlerini..
Durursun uzaktan seyredersin yalan yanlış ne varsa paylaşılan kör noktaları.. Oysa ne sen anlatabilirsin, ne de ben dinleyebilirim; suskunluklarım gamzelerimi soldurur bir damla yaşa mahkum ederim göğsümdeki sıkışmaları..

Düşünüyorum nerdeydim, nerelere kadar sürüklendiğimi zamanı avuçlarımda tutamadığımı, hayatın hep bana şakalar yaptığını sanırdım; yaşadıkça anlardım ne kadar da acımsı bir tadı olduğunu..

Adım adım yaklaşırken her güzel şeye sonu hep hüsranla doldu, hep umut kapım açıktı ve korkuyorum ki bir gün sonuna kadar kapanacak ve ben ben ... işte bir cümleyi bile tamamlayamıyorum; tıkanıyorum, boğuluyorum.

Üstüme gelme hayat elbet senin de vardır açık tarafların..

mylife 26.11.2013 20:53

mylife

Bayanlar Gurubu
Yıkıla yıkıla
sabretmesini de öğreniyormuş insan..
Göze geleni değil,
hep gidene tutuluyormuş yürek

Ben seni gittiğinde sevdim
içim acıyarak,
canım yana yana
o sözü söylediğinde sevdim

hep gittin(m)..

mylife 26.11.2013 21.23

mylife

Bayanlar Gurubu
Günaydın Sevdalı;

Öyle zor ki yaşanmamışlıklar peşinden koşup, hala yürekte aynı olabilmek..
Direnişler tek tek ölürken kelimeler ağırlığında güçsüzleşiyor en zayıf yerden, doğrulamıyor insan..

Yalnızların şehrinden sesleniyorum, olmazlarına sığındığım gül yüzlü yar, bilir misin en acı tarafından hayata yakalandığını..?
susa susa öğreniyor insan çığlıkların ruhunda yaşamadığını harf harf süzülüyor ellerine ama yok yine anlamıyorsun.

kıyametler yürek üstü artık parçalanacak kahroluşlar kalmadı çığlık çığlık.. Ne kadar da hafif kalıyor eldelikler ayrılığa her dönüp bakışımız da..

Kimi çığlıklarca boğulur Aşkın her halinde, kimi de benim gibi susar çığırtılar boylu boyunca uzanır.

Gitmekle kalmak arasında debelenir dururuz ve biliriz geride bıraktıklarımızın külleriyle yaşayamayacağımızı..

Sözler yol olur, yollar uçurum ve hep olduğumuz yer de nakarat gibi yaşarız hayatın olmazlarını..

KAYBEDERİZ.

mylife 27.11.2013 11:40

mylife

Bayanlar Gurubu
Heyy Yürek;

Ne yaptığını sanıyorsun, neden hala susuyorsun. Görmüyorsun, görmek istemiyorsun kimbilir..?

Anlat da kavuş renklerin büyüsüne ama yok illa bekleyeceksin değil mi?
İlla senden nefret etmesini bekleyeceksin. Umarım düşündüğün gibi olmaz, umarım çaresizliklerle yıkamazsın yüzünü aydınlık dururken..

Elin kolun bağlı
git diye diye mi dizginleyeceksin kendini
olmaz, hata yapıyorsun
yaşananlar hiç mi ders değil sana

Gör, uyan düşlerinden artık sen prenses değilsin.

mylife

mylife

Bayanlar Gurubu
Gitmekle kalmak arasında bocalıyorum, hangisi doğru bilmiyorum.
Hiçbir şey söylemeden, çaktırmadan gitmek elbette fark edilmez yokluğum. Hem kime göre, neye göre.....?

Haksızlığa davetiye mi çıkarırım karmaşa her yanım, çözmeye çalıştıkça dolanıyorum duygularıma..

Uçuk bir renkti güneşe astığım nemlenen sevdaları, yok yok yakışan ne ise onu yapmak belki de..

Denedim kaç kere bak gene olduğum yerdeyim, yıkılmaz teğet geçtiğim yaşamlar, yara almaz ayrılıklar..

Aykırılığın bozgunluğuna sararken yüreğimi bir şeyler kopuveriyor bir anda anlamını yitirdiğim devrik cümlelerle..

Toparlayamıyorum,
toparlanamıyorum
devamlı bozup bozup yaptığım
bir yapbozun labirentindeyim

kendime aykırı,
yüreğimdeki ayrılık,
beynimdeki gitmeler

Hangisinde saklı cevabım
delik deşik cevapların savunmasızlığındayım

eşgali tanımsız..

mylife 1.12.2013 23.25