Türkiye'de, din konusunda en güvendiğiniz medyatik isim kim?"

Türkiye'de, din konusunda en güvendiğiniz medyatik isim kim?

• Nihat Hatipoğlu

Oy: 9 56.3%
  • Ali Bardakoğlu

Oy: 1 6.3%
  • Yaşar Nuri Öztürk

Oy: 0 0.0%
  • Mustafa İslamoğlu

• Zekeriya Beyaz

• Osman Nuri Topbaş

• Cübbeli Ahmet Hoca

Oy: 3 18.8%
  • Diğer ( Belirtiniz )

Oy: 8 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

AngeLica

Bayanlar Gurubu
Türkiye'de, din konusunda en güvendiğiniz medyatik isim kim?"

• 1: Nihat Hatipoğlu
  • 2: Ali Bardakoğlu
  • 3: Yaşar Nuri Öztürk
  • 4: Mustafa İslamoğlu
  • 5: Zekeriya Beyaz
  • 6: Osman Nuri Topbaş
  • 7: Cübbeli Ahmet Hoca
  • 8: Diğer ( Belirtiniz )

Kenshi

, ♥ нαғιz'ι &#31
Nihat Hatipoğlu : Çok sakin ve güzel anlatıyor..

Cübbeli Ahmet Hoca : Çok seri bazen espirili bir dille anlatıyor.. Cemmatinden ötürü birazda kuralcı.

Metin Balkanlıoğlu : Allah rahmet eylesin.. Mimikleri, el hareketleri, sohbeti muazzam bir hocaydı.

Sahra

Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler.
Nihat Hatipoğlu anlatım üslup tarzı huzur veriyor...:gul2:

LiyA

, , , 🕋 Aşk il£ 💗 £ - Ö 🕋
Nihat Hatipoğlu : Çok sakin ve güzel anlatıyor..

Cübbeli Ahmet Hoca : Çok seri bazen espirili bir dille anlatıyor.. Cemmatinden ötürü birazda kuralcı

Metin Balkanlıoğlu : Allah rahmet eylesin.. Mimikleri, el hareketleri, sohbeti muazzam bir hocaydı.
Katılıyorum.
Metin Balkanlıoğlu mekanı cennet olsun.
Onun videolarını izlemek daha bi baskaydı. :gul2:

eRkam

Active member
Eleştirme mahiyetinde yada beğenme me anlaminda değilde hepside medyatik lakin Din konusunda güven farklı bisi ,

ALi

La Edri
Türkiye'de,din konusunda en güvendiğiniz medyatik isim kim?
Eline saglik anket icin de tesekkür ederim Angelica. Bizim acimizdan bunlarin hic biri ve örnek olarak da bir kac tanesinide diyecek olsam kisaca bunlar olur. Nurettin Yildiz, Profösör. Dr. Faruk Beser, Profösör. Dr. Ahmet Akgündüz, Dr. ihsan Senocak, Doc. Dr. Ebubekir Sifil.

Türkiyede hitabi akici ve degingidi meseleyi de hos olarak anlatip ortaya koyan Ahmet Kalkan,Ahmet Akgündüz, Profösör. Dr. Ekrem Bugra Ekinci ilk aklima gelen kisiler olur.

Mesele huzur vermesi mi ve sakin olarak anlatmasi mi olur ve yoksa delilli veya söyle diyeyim kaynakli ve dayanakli konusmasi mi olur.

Kim olursa olsun ilmi konusmuyorsa ve beni ilgilendirmiyor vede kendi fikirini iki de bir deyip gündeme getiriyorsa abes ile istigal eder.

Bizim bu zikir etmis oldugumuz kimseler de der ki ehli sunnet veya ulema sözünü cok kere ister istemez kollanirlar.

Meseleyi islam acisindan ele alip isleyip ortaya koyarlar kaynak ve delil ile veyahut o dayanak ile bilgi verirler bildigim kadariyla.

Son düzenleme:

ALi

La Edri
gençten bir hoca Kerem Önder
Bu senin hoca dedigin kimse bir hoca degil ve ya sen hoca nin ne demek oldugunu bilmiyorsun yada bunuda sevip saydigin icin onada hoca diyorsun. Hocalik da ilim gerektirir ve herkese hoca da denilmez ilim adami olur veyahut ilmi gercekten de cok olur veya söyle diyeyim ilim konusunda derin bilgi sahibi olur. Bir örnek olarak da Arastirmaci veya yazar gibi kimselere de hoca denilmez ve normalde vede makul ve makbul acisindan da bakarsak kisacasida budur.

güneşinoglu

, Suskun Yürek
Bu senin hoca dedigin kimse bir hoca degil ve ya sen hoca nin ne demek oldugunu bilmiyorsun yada bunuda sevip saydigin icin onada hoca diyorsun. Hocalik da ilim gerektirir ve herkese hoca da denilmez ilim adami olur veyahut ilmi gercekten de cok olur veya söyle diyeyim ilim konusunda derin bilgi sahibi olur. Bir örnek olarak da Arastirmaci veya yazar gibi kimselere de hoca denilmez ve normalde vede makul ve makbul acisindan da bakarsak kisacasida budur.

Ben Seviyorum Arkadaşım özgür irademle istedigim kisiyi dinlerim,hoca olmadigini bilmedigimi kimseden ögremecek degilim.Ilim yayma derneği hocası bende seviyorum.
Bu benim kendi görüşum kimseyide ilgilendirmez.

ALi

La Edri
Ben Seviyorum Arkadaşım özgür irademle istedigim kisiyi dinlerim,hoca olmadigini bilmedigimi kimseden ögremecek degilim.Ilim yayma derneği hocası bende seviyorum.Bu benim kendi görüşum kimseyide ilgilendirmez.
günesinoglu sev veya sevme bu konu degil ilk önce bunu diyeyim.Yazin da olmamis veya yazamamissin neyse diyorum. ilim yayma hocasi bu ise ve buda hoca ise bundan yola cikip hocalarin sayisi artmis oldu o kadar diyorum. Benim bir kücügümsün sabirli ve sebatli olmani sanada tavsiye ederim. Sözümü uzatmiyorum ve kisa kesiyorum.

güneşinoglu

, Suskun Yürek
günesinoglu sev veya sevme bu konu degil ilk önce bunu diyeyim.Yazin da olmamis veya yazamamissin neyse diyorum. ilim yayma hocasi bu ise ve buda hoca ise bundan yola cikip hocalarin sayisi artmis oldu o kadar diyorum. Benim bir kücügümsün sabirli ve sebatli olmani sanada tavsiye ederim. Sözümü uzatmiyorum ve kisa kesiyorum.

Hakkini helal et Abi.
Saygılar.:cay: