Katılıyorum.Nihat Hatipoğlu : Çok sakin ve güzel anlatıyor..
Cübbeli Ahmet Hoca : Çok seri bazen espirili bir dille anlatıyor.. Cemmatinden ötürü birazda kuralcı
Metin Balkanlıoğlu : Allah rahmet eylesin.. Mimikleri, el hareketleri, sohbeti muazzam bir hocaydı.

Eline saglik anket icin de tesekkür ederim Angelica. Bizim acimizdan bunlarin hic biri ve örnek olarak da bir kac tanesinide diyecek olsam kisaca bunlar olur. Nurettin Yildiz, Profösör. Dr. Faruk Beser, Profösör. Dr. Ahmet Akgündüz, Dr. ihsan Senocak, Doc. Dr. Ebubekir Sifil.Türkiye'de,din konusunda en güvendiğiniz medyatik isim kim?
Bu senin hoca dedigin kimse bir hoca degil ve ya sen hoca nin ne demek oldugunu bilmiyorsun yada bunuda sevip saydigin icin onada hoca diyorsun. Hocalik da ilim gerektirir ve herkese hoca da denilmez ilim adami olur veyahut ilmi gercekten de cok olur veya söyle diyeyim ilim konusunda derin bilgi sahibi olur. Bir örnek olarak da Arastirmaci veya yazar gibi kimselere de hoca denilmez ve normalde vede makul ve makbul acisindan da bakarsak kisacasida budur.gençten bir hoca Kerem Önder
Bu senin hoca dedigin kimse bir hoca degil ve ya sen hoca nin ne demek oldugunu bilmiyorsun yada bunuda sevip saydigin icin onada hoca diyorsun. Hocalik da ilim gerektirir ve herkese hoca da denilmez ilim adami olur veyahut ilmi gercekten de cok olur veya söyle diyeyim ilim konusunda derin bilgi sahibi olur. Bir örnek olarak da Arastirmaci veya yazar gibi kimselere de hoca denilmez ve normalde vede makul ve makbul acisindan da bakarsak kisacasida budur.
günesinoglu sev veya sevme bu konu degil ilk önce bunu diyeyim.Yazin da olmamis veya yazamamissin neyse diyorum. ilim yayma hocasi bu ise ve buda hoca ise bundan yola cikip hocalarin sayisi artmis oldu o kadar diyorum. Benim bir kücügümsün sabirli ve sebatli olmani sanada tavsiye ederim. Sözümü uzatmiyorum ve kisa kesiyorum.Ben Seviyorum Arkadaşım özgür irademle istedigim kisiyi dinlerim,hoca olmadigini bilmedigimi kimseden ögremecek degilim.Ilim yayma derneği hocası bende seviyorum.Bu benim kendi görüşum kimseyide ilgilendirmez.
günesinoglu sev veya sevme bu konu degil ilk önce bunu diyeyim.Yazin da olmamis veya yazamamissin neyse diyorum. ilim yayma hocasi bu ise ve buda hoca ise bundan yola cikip hocalarin sayisi artmis oldu o kadar diyorum. Benim bir kücügümsün sabirli ve sebatli olmani sanada tavsiye ederim. Sözümü uzatmiyorum ve kisa kesiyorum.

Helal olsun ve sorun degil saglik olsun kardes.Hakkini helal et Abi.Saygılar.![]()