Umutlarım.

acrophobia

New member
Olmalı bir yerler olmali ''Duru'' bir yerler olmalı.Sahte olmamali bu anlattıklarım,çiçeğin suyu muhtaç olduğu gibi gerçek olmalı.Beton binalar,taşlaşmıs kalpler uzak bir yerler olmalı.Sahi ben bunları isteyecek kadar ''Ak'' mıyım? değilim.

İçerlerde bir yer sessiz sessiz ölüyor.Olmalı bir yerler olmalı annenin yavrusunu bağrina bastiği gibi biryerler olmalı.O yer nerede bulamıyorum o sıcaklığı hissedemiyorum yoluma tuzaklar kuruluyor.

İçimden diyorum,sayıyorum,bağiriyorum,hakaretler, ama içimden diyorum ve yine başımı eğiyorum oturuyorum başim eğik günahlarımın arkasından Tek güzelin yönüne.

Susuyorum ozaman gözlerim konusuyor.

Olmalı bir Nazlı çiçeğiğin yetiştiği yerde bir Nazlı çiçeğim olmalı görünce utanıp kendini kapatacak gibi bir yer olmalı.

Öyle bir yer olmalı ki ''Seviyorum'' diyince karşıdaki kişinin sevmesine gerek duymadan''Sevebilen'' gündüz baska gece başka düşünen sızlayan bir ''Sevgi'' nin yaşanabileceği bir yerler olmalı.

İçimde eski bir hikaye bir umut birde her vakit sızlayan bir kalp.

Haşa isyan değil sadece umutlarım işte.Umudun kıyısından geçmeyen gençliğim.Nazlı bir Menekşe nin utangaçlığından kalmış ömrüm.

Umutlarım.

Alabora.

Elif

Bayanlar Gurubu
Öyle bir yer olmalı ki ''Seviyorum'' diyince karşıdaki kişinin sevmesine gerek duymadan''Sevebilen'' gündüz baska gece başka düşünen sızlayan bir ''Sevgi'' nin yaşanabileceği bir yerler olmalı.

İçimde eski bir hikaye bir umut birde her vakit sızlayan bir kalp.

Haşa isyan değil sadece umutlarım işte.Umudun kıyısından geçmeyen gençliğim.Nazlı bir Menekşe nin utangaçlığından kalmış ömrüm.

Umutlarım.

Alabora.

Güzeldi. :alkis2:::alkis::

Yazı fontunu büyütebilirmisiniz daha okunaklı olur

Sahra

Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler.
Umutların en güzel merkezi kulunun gözünü gönlünü yaratıcısına döndüğü vakit sağanak sağanak teveccühün yağdığı anlardır

Rabbim umutlarınızı daim güzellikler ile zenginleştirsin inşallah

Kaleminize yüreğinize sağlık

:gul2:

acrophobia

New member
Uzak bir umut bu yağmurun ardından kalan soğuk bir his bu.Olsun diyorum içimden hiçbirşeyin önemi yoktur.Kim ne demiş ne düşünmüş hiç umrumda değil diyorum.Umutlarıma sıkıca tutunuyordum onlarda bana sıkıca tutumuyorduk beraber güzeldik ''Umutlarımla''.

Olsun arada karsılıkla ağliyorduk olsun cebimizde beş kuruşsuz hayat.Saçlarımıza kırağılar düşüyordu,gençliğim rehin gidiyordu zamana.

Derin bir nefes aldım baktım içime dedim.

Umutlarım.

Alabora..

acrophobia

New member
Bir Ceylan gibi koşardı karanlıklarda yüreğimin esintileri,gökyüzüne acılmıs ellerim semaların yaradanına pinar olurdu gözlerim.

Gözyaşın ardından sessiz bir vakit sarıyordu vucudumu uzun uzun duvarlara bakışlar.

Yüzümde eski bir hikaye hakimdi.Gençliğimin umutları yavaş yavaş saçıma kırağılar düşürüyordu.

İçerimden yine bir sızı dilime vurdu.

Umutlarım.

Alabora.

acrophobia

New member
Gençliğim dedim içimden;
Gündüzleri başka geceleri başka yüreğimi sızlatıyordu.Olmuyor işte olmuyor oysa ben yüreğimi koydum bu yola ya senle ya sensiz.Kimileri bilememiş ''Sevgi'' yi yanımda ol ya da olma ''Sadece Seni Seviyorum'' sözün hakkını vermek için ömrümü verdim bu yola.

Geldim işte geldim dedim içimden ama konusamıyorum artık arkamdan bıcaklasanda yine de dönüp sana kızamıyorum ''Seviyorum'' da diyemiyorum susuyorum.

İçimden dedim gençliğim düştü yollara dedim gözlerimden akan yaşın ardından.

Umutlarım.

acrophobia

New member
Uzaklardan seslendim;
İnsan olmak için hangi özellikleri yeterli.Sessizce sustum hala çok eksiğimiz var.Aynalara suan bakamam ama Umutlarım hala içimde cirpiniyor var diyor İnsan olmayı hakkını verebilirsin.

acrophobia

New member
Uzaklardan seslendim;
İnsan olmak için hangi özellikleri yeterli.Sessizce sustum hala çok eksiğimiz var.Aynalara suan bakamam ama Umutlarım hala içimde cirpiniyor var diyor İnsan olmayı hakkını verebilirsin.

acrophobia

New member
Yani hep aynı kalacak ya da artacak sevgi. Altını görünce gümüşten gümüşü görünce bakırdan vazgeçmeyecek.
Tagore gibi;
"istediğin zaman lambayı söndür. Senin karanlığını da tanır ve severim diyecek" diyecek.

Umutlarım olmalı ...

AsyA

Member
Sayfa kişisel sayfam bölümünde açılmadığı için mi farkedilmedi acaba.

Yüreğine sağlık Alabora

acrophobia

New member
Umut içimde ta içeride olmalı..
Sevmeli,Sevilmeli,Ahde Vefalı,Vefalı olmalı..
Bu Umut başka bir umut.
Sevmediği halde Seven Umuttan.Sahi yoksa bulutların üstündemi gidiyorum.Yok sadece Sevmeyi çözmeye çalışıyorum.

acrophobia

New member
Bir ölüm ve bir başlangıç... kimisi bir ihdiyar, kimisi körpe kırlangıç...ölmek ki, dirilişin habercisi...Diriliş ki, çetin bir hesab...Hesab ki, ya bir umut ya ebedi bir azab..

Bu sızı içinde bir umut doğuyor Hamdolsun en güzel isimlerin sahibine...

acrophobia

New member
Gerek yok afilli sözlere.Tek başına direnirsin sen bu hayata.
Gerek yok gösterişli görünmeye sen tek çırpınırsın imtihana da ey umutlarım.Ötelerin özlemi var bende ötelerin umutları dolu bende...