Kafasını kaldıran herkese umut dağıtır gökyüzü… Ali Lidar
Sahra Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler. Tem 31, 2020 #921 Kafasını kaldıran herkese umut dağıtır gökyüzü… Ali Lidar
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Ağu 4, 2020 #922 Yâr dizini memleket bilene, yeryüzü gurbet olur... -Serdar Tuncer
güneşinoglu , Suskun Yürek Ağu 4, 2020 #923 Her şeyin bir sınırı olmalı, İnsanın sınırı ise Edepte son bulmalı. güneşinoglu.
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Ağu 5, 2020 #924 Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; ya Mevlâ’sını özlemiştir ya da Mevlâ’sı onu. :sevgi1: -İmam-ı Rabbani
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; ya Mevlâ’sını özlemiştir ya da Mevlâ’sı onu. :sevgi1: -İmam-ı Rabbani
güneşinoglu , Suskun Yürek Ağu 8, 2020 #926 Bayramda mezar ziyareti yaptım. Vallahi gördüklerimin çoğu genç. Yaşı yok,saati yok hayal kurmak için kısa,ibadet için bu dünya.
Bayramda mezar ziyareti yaptım. Vallahi gördüklerimin çoğu genç. Yaşı yok,saati yok hayal kurmak için kısa,ibadet için bu dünya.
SoN_BaRoN Member Ağu 10, 2020 #927 Derdimi Seviyorum;Çünkü Biliyorumki,Derdi Verende Beni Seviyor,Seven Sevdiğinin Nazını Ölçüyor,Sevilen Çekmesinde Neylesin?
Derdimi Seviyorum;Çünkü Biliyorumki,Derdi Verende Beni Seviyor,Seven Sevdiğinin Nazını Ölçüyor,Sevilen Çekmesinde Neylesin?
Episode Yıldız Üye Ağu 11, 2020 #928 Bu gün ne olduğumuz, dün ne düşündüğümüze bağlıdır ve şu anki düşüncelerimiz yarınki hayatımızı inşa eder.
Bu gün ne olduğumuz, dün ne düşündüğümüze bağlıdır ve şu anki düşüncelerimiz yarınki hayatımızı inşa eder.
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Ağu 17, 2020 #931 Kuru ekmeği suya banar yerim mutlulukla, Yeter ki yoksul soframda bir çiçek olsun.
Beste , Kün Fe Yekün Ağu 20, 2020 #932 Net Nazım Hikmet'in dediği gibi ; "Geri gelmesi mümkün olmayan, hatırlanmamalı."
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Ağu 25, 2020 #934 " Süslenip püslenip yorma kendini. Güldüğün kadar güzelsin bu hayatta."
Sahra Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler. Ağu 25, 2020 #935 “Mükemmel biri olmanıza gerek yok, davranışlarınız sahte olmasın yeter.” Audrey Hepburn
Beste , Kün Fe Yekün Ağu 27, 2020 #936 Ne güzel bir duadır; “İyi insanlara çıksın, Gittiğiniz bütün yollar.”
Episode Yıldız Üye Ağu 28, 2020 #937 Dün zekiydim, dünyayı değiştirmek isterdim... Ama bugün akıllıyım, kendimi değiştiriyorum...
LiyA , , , 🕋 Aşk il£ 💗 £ - Ö 🕋 Eyl 2, 2020 #938 Kendi Mutluluğundan Başka Hedefi Olmayan İnsan Kötüdür. Tolstoy
Kızıl Gül Bayanlar Gurubu Eyl 3, 2020 #939 Allah'ım; İçimde kalan derin dualara, Sessizce Amin.. Beyza Alioğlu
Sahra Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler. Eyl 6, 2020 #940 Huzur veren insanları seviyorum. Deniz gibi berrak coşkulu , Alabildiğine mavi, Umut dolu… Cemal Süreya ...
Huzur veren insanları seviyorum. Deniz gibi berrak coşkulu , Alabildiğine mavi, Umut dolu… Cemal Süreya ...